Pages

Monday, January 7, 2013

I bi Blog

Konačno je osvanuo Blog. Kažem konačno, jer se već duže vreme gurkao, izvirivao, meškoljio se, tražio da izađe i bude napisan.
Blog kao formu pisanja, komunikacije, razmišljanja sam otkrila slučajno, nalećući na razne tekstove meni poznatih i nepoznatih blogera. Uvek sam tu imala šta da kažem, odgovorim, pitam...jedna mi je od njih logično uzvratila pitanjem zašto ja ne započnem sa pisanjem bloga. Dakle, ideja je sazrevala u mojoj glavi. Dešavalo se u noćima nesanice (koje su kod mene retke, ali uvek kao po pravilu padnu u vreme kad mi je san najpotrebniji) da u glavi pišem postove..dešavalo se u mojoj glavi uvek svašta.
Nekako sam uvek imala potrebu da govorim paaaaaa...na skoro sve teme...i nisam se suzdržavala, na muku bližnjih mi, pa sam brbljala, pričala, mudrovala vazda. Možda je ovo i poklon njima, oslobađanje od neophodnosti da me čuju (mada im niko ne garantuje da neće morati da me čitaju).
Trebalo bi da vam predstavim svoj Blog. Prvo ovo neće biti food blog, makar ne klasični, ali garantujem da će sa obzirom na moja interesovanja biti dosta klope, recepata, slika hrane koju spremam. Biće zasigurno mnogo knjiga, filmova, pomalo muzike, razmišljanja, događaja, nekih lepih predela koje sam posetila i koji su na različite načine ostali važni za mene. Pre svega se nadam da će ovo biti jedan topao i ličan Blog uz koji ćete se opustiti, uz koji ćete me upoznati i da će za vas predstavljati jedno prijatno putovanje sa mnom.




8 comments:

  1. Neka bi, i vreme mu je! Prvi korak me je zagrejao...ko zna dokle ćemo stići kad pokreneš sve motore :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaš i sama "nebo je granica" ;)
      Valja se malo zagrejati u ovim hladnim danima. Hvala na podršci! Cmok :*

      Delete
  2. Replies
    1. Hvala, draga...uskoro i đakonije iz tvojih recepata :*

      Delete
  3. O, Marija, najzad :D Kažu da ćeš ono što si radio na Božić raditi tokom cele godine :) Želim ti srećan početak! I pratim te ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa,a najzad...malo se poklopilo a malo sam se potrudila da se poklopi sa početkom Nove godine i nadam se nekih lepših događanja :)
      Tebi hvala, prvenstveno na tome što si mi dala ideju da uopšte razmišljam o tome da započnem blog, a nakon toga na podršci i "podgurkivanju" u tom smeru :)

      Delete
  4. Drago mi je što si komentirala moj blog pa sam evo sad i ja stigla na tvoj i čini se da će biti jako zanimljiv :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Uživala sam u tvom i svakako ću ga pratiti :*

      Delete

 
Copyright 2012 Dnevnici malenog miša. Powered by Blogger